jiwangggg

Arini mood,terasa nak jiwang jee,,hahaha
Sian kawan ak dgr ak melalak lagu dulu2,,
Ahahaahha

Keindahan pelangi adalah,,
Keindahan wajahmu sayang,,
Yang sering bermain dimata hatiku ini..

Posted from WordPress for BlackBerry.

pass jpj oke,,,

Ko nak taw jemah,,ak pass oke jpj for second time ,,mujur dapat pkcik jpj yaaa maha laaa peramah and baik,,suke betol ak,,tak de la aku ni macam serba salah bile time drive nu,,

Akhirnya tercapai gak aku nak dapat P,,kuikuikuikui,,,

Mekasih pakcik jpj bagi sy lulus,,
Kerjasama anda,sangat saya hargaii,,,

P/S: pasni tak yah dah aku nak ingat setep bukit n parking bagai da,,hahaha,,LEGAAAA,,ahhahaha :p

Posted from WordPress for BlackBerry.

my idola sepanjang zaman mengikut ak suke lar

sebak didada menahan rasa dijiwa,

mengalir airmata mengenang perjuanganmu

ujian demi ujian ditimpa keatasMu ,

dibuang dipinggir dihina oleh kaumMu,

sabarMu tabahMu menghadapi karenah umatMu

 

haa…lagu ni kisahkan macamana tbah Rasulullah tbah nk perjuangkan Islam even mcm2 kaum zaman nabi dlu tntang ajaran Islam disebarkan

jdi,idola ak da sah2 la baginda Rasulullah S.A.W..idola ak sepanjang zaman 🙂

my cita-cita larrrrrrrrrr

diwaktu zaman sedang main kawen2, main pondok2, main masak2 bagai,,hahahahaha,,pelbagai cita2 cmfirm ada time 2 kan???

ak pun trmsuk ler dlm kalangan tu jgak jemah…ahhahaha

cita2 ak sntiasa brubah dari umur bru tadika smpai ler nk ke spm… sbb 2 bile ckgu tnye time spm nk jdi ap

cmfirm trgagap nak jwb kan???ahahhaha

dlu ak prnah nak jdi dktoor la, jururawat la,cikgu lar,polis lar,,,,

pas 2 msuk form1 time kaunselor msuk relef klas, die pon tnye lar 1 klas nk jdi bnde ,bile turn ak, smngat ak jwab nak JADI PAKAR BOM ,trkjot kaunselor dgn smua kwan ak…bile kaunselor tnye dalam gelak2 die tnye kat ak ” awak nak jdi mcm doktor azahari ke?? ak  pon jwab aah,,,ahahahahah,,,,smua dok bantai gelak kat ak …ak xtw pape,ak pon join ler glak skali…ahahahaha…mcam2  btol cita2 kan waktu kcik dlu…

 

sekarang bile ak da stdy kat polimetro ni..amek kos dhf aka diploma food service & halal practice ,,

ak da dpat agak da ap yg akan ak krje nnt…. dan apa yang ak stdy skrg,,,insyallah itulah cita2 ak sekarang….

doakan ak dapt habiskan stdy ak nk dpat gnggam sgulung diploma 2015 nnt…insyallah 🙂

 

pndek je cita2 ak ,,tpi meleret2 bgai ap je…ahahahaha… 🙂